Super Clash + Electro Special


Super Clash: The Clash met extra live optreden! Electro Special: Oerechte electro! Select Game: De beste retro video games!


Generation Aldi (D) LIVE + DJ U-Man + Cosmic Force LIVE (Bunker, NL) + DJ's Serge + Klen (Clone, NL)


In de grote zaal is het clashen geblazen met DJ U-Man en deze keer een knallend live optreden van Generation Aldi, de nieuwste electroclash sensatie uit Duitsland. Wie deze jongens al eens aan het werk heeft gezien kan het beamen: Energie genoeg, teksten die varieren van lacherig tot schreeuwerig en met invloeden vanuit de New Wave, EBM maar zeker ook de techno/electro hoek spelen zanger, danseres, muzikanten en VJ de zaal plat. 

Wil je weer eens echt lekker de electro diepte induiken dan kan dit ook vanavond! In de kleine zaal oerechte nononsense electro van de Clone boys Serge en Klen, die je trakteren op een non-conformistische electro DJ set warain oud en nieuw elkaar afwisselen. Zij worden aangesterkt door Cosmic Force met een hard maar eerlijk electro LIVE optreden. De 808 beats zullen de speakers teisteren!

Select Game is een collectief van enthousiaste retrogames verzamelaars die deze keer de foyer bemannen met uiteenlopende merken en types retrospelcomputers. uiteraard kun je gamen op groot scherm en bereid je voor op wat exotische spelvarianten.