Uitverkocht

Oud & Nieuw Festival


Jawel! Er is nog kans om later in de nacht binnen te komen, want op deze avond geldt: 1 er uit = 1 er in. Dance in de grote zaal, bandjes in de kleine zaal en lekker eten & gezelligheid in het café


Grote zaal : FC Kahuna + DJ Max404 +DJ Phenc + DJ Robob. Kleine zaal: Power Vice (live) +The Filthy Red Horse (live) + DJ Xinix + DJ X-id (Gigantic). Café: Soul Fire DJ's + more to be announced...


De nieuwe Effenaar gaat voor deze laatste avond van 2005 voor nieuw.  Met een spetterend festival met voor elk wat wils. Bandjes, chillen, happen, lol maken en dansen natuurlijk.

In de grote zaal is het dansen tot je niet meer kunt met een lineup, aangevoerd door het engelse duo FC Kahuna. Alweer een paar jaar spelen ze festivals zoals Pukkelpop, T in the Park, Creamfields en het tourprogramma van Roykksopp en podia over de hele wereld plat met een feestelijke duo-dj mixset waarin ze van rock tot house gaan maar diepgang zeker niet schuwen. Luister maar eens naar hun uitstekende mix album 'Another Fine Mess'.

Maar natuurlijk is de avond niet compleet zonder een keur aan Eindhovens beste DJ talenten. Met DJ's Robob, Max404 en Phenc kan de avond niet meer stuk. Zij laten de zaal net zo hard knallen als de champagneflessen deze avond. 

In de kleine zaal staan de gitaren centraal. Powervice is de nieuwe Eindhovense sensatie die de metal uit de jaren '80 doet herleven. Denk aan Iron Maiden, Saxon, Judas Priest. Als je daar niet vrolijk van wordt, dan weten wij het ook niet meer.

The Filthy Red Horse is een rock en roll spektakel a la Turbonegro, Kiss en Ziggy Stardust. Ruige meeblêêr rock met een over de top show inclusief fraaie dames én de wereldkampioen airguitaar 2005.

DJ's Xinix en X-id van de befaande Gigantic feesten doen waar ze het beste in zijn. Een feestje bouwen met het beste uit een halve eeuw pop, rock, alternative en dansmuziek.

Soul Fire DJ's zetten het café in vuur en vlam met hun vintage funk, latin en raw soul.