Er is weer Techno!


Techno meets Electronic Body Music!


+ Terence Fixmer / Douglas McCarthy (live) + DJ K.Cee + DJ -X-X-X- (Cybergothic Syndrome) + DJ U-man (The Clash)


Heb je ook genoten van het vette Front 242 concert tijdens onze opening? Wist je dat dit EBM oftewel Electronic Body Music heet en dat onze moderne techno muziek daar rechtstreeks vanaf stamt?

Tel deze weetjes bij elkaar op en je snapt dat je er vanavond bij moet zijn. Er staat een spetterend live optreden op stapel van Fixmer/McCarthy. Terence Fixmer (Gigolo Records, DE) is voor de techno fans natuurlijk geen onbekende. Vette sound en super producties. Douglas McCarthy was de voorman van Nitzer Ebb, een EBM band die tot de grootste in zijn soort gerekend mag worden en op één lijn staat met namen als Front 242. Vele techno producers sampleden zijn rauwe schreeuwstem dan ook voor nummers als 'Let your Body learn' en 'Control I'm here'.

Na de live show van Fixmer/McCarthy houdt het feest niet op. Wij haalden speciaal uit het hoge Noorden DJ K.Cee over. Hij draait de perfecte combi van Electronic Body Music en techno! Inmiddels bekend om zijn sets op feesten als Shockers en Awakenings. K.Cee bracht ook releases uit op labels als Skunkworks, ReRun Records, ID&T en doet samen met DJ Mischa het project Kreislauf (Bodyartform, Zweden).

Deze avond wordt vooraf gegaan door een uitgebreid festival dat in het teken staat van Electronic Body Music en cybergothic/industrial stijlen. Wil je dat ook meemaken, kijk dan hier voor meer informatie. Voorafgaand aan Fixmer/McCarthy draaien DJ's -X-X-X- en U-Man back to back een zinderende set van EBM tot techno. Een kaartje voor het festival (met o.a. Das Ich) geeft ook toegang tot dit techno programma.

Hou je van techno en wil je eens ervaren wat er gebeurt als je techno in zijn roots laat kijken? Zorg dan dat je erbij bent!!