Acid Wars: The big one!


Acid & techno to the bone!


Acid Junkies (LIVE), Woody McBride (LIVE, USA), Oliver Bondzio (Hardfloor, D), Man at Arms (Acid Wars, D)


Acid Wars, de eerste editie in de nieuwe Effenaar en dat zullen we weten ook. Deze Big One gaat de boel flink lostrillen, en heeft maar liefst twee live shows voor je in petto!

Woody McBride Hebben we bereid gevonden om de primeur van zijn Europese live show hier te komen doen! Dit wordt iets bijzonders: Bereid je voor op een arsenaal van TB-303's met schreeuwende funky Acid Grooves die zo kenmerkend zijn voor Woody, natuurlijk met een stevig Amerikaans Bass sausje erover!

Daarna is het de beurt aan de Eindhovense zuurhoofden Acid Junkies om eens ouderwets de speakers af te ranselen op hun homeground. Onlangs introduceerden ze de eerste release in de 'Acid Plant' serie waarin de 303 weer ongenuanceerd op de voorgrond ligt en als geen ander weten ze hun industriestad achtergrond eens grondig muzikaal uit te leven. En reken maar dat ze zich niet in zullen houden, de studio is om de hoek dus trekken ze hem leeg om ouderwets analoog tekeer te gaan op het podium. Acid met een industrieel randje!

Olive Bondzio is de helft van het illustere Hardfloor duo, en het mag duidelijk zijn dat deze man dus over de nodige Acid ervaring beschikt, en dat gaat hij ons laten horen ook vanavond. 'Ollie' is een lekker mixende DJ en kent zijn klassiekers. Hij stopte ze voor vanavond tussen de nieuwste Acid krakers in zijn platentassen en gaat de pickups te lijf.

Vaste gast en host op deze avond is meesterplaatjesdraaier en tegenwoordig ook maker Man at Arms. Voorman van het inmiddels beruchte Acid Tracks label en de nieuwste spin-off, het Funky Acid House label 'Aciiieeed!' presenteert vanavond de nieuwste aanwinsten, op vinyl en exclusieve unreleased tracks vanaf zijn Final Scratch machine. De lekkerste Acid geserveerd op het juiste geluidsniveau. Hard en mercyless dus. This is the big one!