Urban Climber


Bezoekers van Urban Climber kunnen blijven voor Red Zone.


Nederlands Kampioenschap Boulderen.


Eindhoven heeft de première te pakken van een klimevenement van allure. De Effenaar vormt deze avond het kloppend hart van Urban Climber: het Nederlands Kampioenschap Boulderen.

Boulderen is de meest expressieve vorm van de klimsport: kort, krachtig, atletisch en zonder touw. Adrenaline en actie spatten van de wanden. De laatste jaren heeft het boulderen enorm aan populariteit gewonnen. Inmiddels heeft ons land een aantal zeer goede boulderaars van internationaal kaliber in huis. Zij komen deze avond ook hun kunsten vertonen!

De ervaren ‘local’ DJ Caz One (hiphop, electro) zal samen met ‘klimexpert’ MC Bliek de klimmers muzikaal ondersteunen en het publiek opzwepen, zodat een bijzondere mix van sport, actie en muziek ontstaat. Ook VJ Stalker, het licht en het decor gaan een belangrijke rol spelen.

Na de boulderstrijd gaan we los in een spetterend Red Zone drum 'n bass feest. Al jaren staat Red Zone garant voor progressieve muziek en uitverkochte zalen. Een ideale aansluiting op Urban Climber.