Legends of Rock-'n-Roll: Roy Orbison + Buddy Holly + Elvis Presley


Legends of Rock-'n-Roll: Roy Orbison + Buddy Holly + Elvis Presley

“… As close as it gets…”

Weleens gedroomd over het zien van Buddy Holly of Roy Orbison in hun hoogtijdagen? Of Elvis Presley in één van zijn spectaculaire Las Vegas shows?

Legends of Rock-'n-Roll geeft als geen andere show de mogelijkheid om deze illusie tot leven te brengen. Deze markante productie brengt op nauwkeurige en overtuigende wijze deze iconen terug op het podium. Alles is eraan gedaan om dit zo realistisch mogelijk te maken.

‘s Werelds beste tribute artiesten zijn gekozen voor deze unieke productie. Ze zijn vrijwel niet van echt te onderscheiden. Deze tribute performers hebben overal opgetreden, van Las Vegas tot Azië, ze hebben talloze awards gewonnen, en nu zijn ze voor het eerst samen in één spectaculaire show.

Alles is tot in de details perfect gerecreëerd. Van de juiste instrumenten tot aan de kleding en brillen die deze legendes destijds droegen. Elvis Presley's originele kledingontwerper heeft speciaal voor dit concert een aantal van Elvis zijn legendarische kostuums tot in de details nagemaakt.

Met een volle bezetting van 14 muzikanten op het podium is dit feest voor oog en oor. Deze internationale cast heeft zelfs met de originele bandleden samengewerkt, en weet daarom als niemand anders hoe deze muziek gespeeld moet worden.

Alle grote hits zullen voorbij komen: “Pretty Woman” en “Only The Lonely” van Roy Orbison, “Peggy Sue” en “That’ll Be The Day” van Buddy Holly, “Suspicious Minds” en “In The Ghetto” van Elvis Presley. Je zal je op een tijdsreis wanen waarin je Elvis, Roy en Buddy live mag meemaken. This is as close as it gets.

Een weergaloze show van ruim 2 uur met meer dan 25 hits van deze drie onvergetelijke artiesten. Dat wil je niet missen!