Club Void: Candybar Planet, Komatsu, Vitamin B12


Club Void: Candybar Planet, Komatsu, Vitamin B12

Club Void: van stofzuigers tot funeral doom.

Onder de noemer Club Void start vanaf donderdag 1 september een serie wekelijkse concerten in de kleine zaal van de Effenaar waarin stoner, sludge en doom centraal staan. Initiatiefnemers zijn onze eigen programmeur Robert Schaeffer, Paul van Berlo (booking agency Loud Noise en organisator van festival “Into the Void”), en Peter van Elderen (vooral bekend als frontman van Peter Pan Speedrock en tegenwoordig actief met Tankzilla en Firehorse). 

Club Void trapt op 1 september af met drie bands uit de Eindhovense scene: het roemruchte Candybar Planet, de sludgers van Komatsu en het piepjonge Vitamin B12. “Hiermee laten we zien dat de scene nog steeds springlevend is” aldus Van Elderen. De entree op 1 september bedraagt €12,50 en daarvoor krijgt iedere bezoeker een exclusieve Club Void patch, om zo het gemeenschapsgevoel van de stoner community te benadrukken.

Later in het jaar volgen onder meer shows van Toundra, Yawning Man en The Obsessed om er enkele te noemen. Binnenkort volgen namen voor de Into the Void festivals. Meer info is te vinden via www.clubvoid.nl