Tim Vantol


+ Sauro Locchi + Flora Sculler


Tim Vantol

Nederlandse rocktroubadour viert het leven

Na regen komt zonneschijn! De Nederlandse singer-songwriter Tim Vantol is het levende bewijs: na een donkere periode heeft hij zichzelf herontdekt en op zijn meest recente album ‘Better Days’ maakt de somberheid uit vorige projecten plaats voor het positieve. Met een kenmerkende stem zo rauw als de wol van je favoriete trui en een onstuitbare energie weet Vantol al jaren de harten van zijn trouwe fans te raken. Deze avond komt de rocktroubadour eindelijk naar de lichtstad om zijn hervonden levensvreugde met ons te delen.

Sauro Locchi

De support Sauro Locchi heeft zichzelf eveneens opnieuw uitgevonden. Hij verruilde het bandbestaan voor een solocarrière en besloot op zijn eigen instincten te vertrouwen. Het resultaat? Een aantal akoestische 90's powerpop songs over verandering en afkicken van zijn oude leven, én een rooskleurige blik op de toekomst. Out with the old, in with the new!

Flora Sculler

Deze avond wordt geopend door de Nederlandse Flora Sculler. Je kent haar wellicht van de Bredase punkband MARCH, maar ook zij keerde terug naar haar singer-songwriter roots.