Zero's Hard met Bizkit Park


+ KINK Fast DJ Team en Boobies 4my valentine


Zero's Hard met Bizkit Park

Snoeihard eerbetoon aan de hele nu-metal generatie

Tijdschema
20:30 Deuren open
20:30 Boobies 4my Valentine
21:15 Bizkit Park
22:45 KINK Fast DJ Team
(tijden onder voorbehoud)

Let op: de oorspronkelijke datum van dit concert was 15 januari 2022. Reeds gekochte tickets voor deze datum zijn gewoon geldig en kaartkopers zijn persoonlijk geïnformeerd. 

Welke millennial is nu niet vertrouwd met de middelvinger van Fred Durst of de schreeuw van Chester Bennington? Verwacht op 15 januari echter niet alleen de klassiekers van Limp Bizkit en Linkin Park. Nee, tijdens deze editie van Zero's Hard brengt Bizkit Park op spectaculaire wijze wijze hulde aan álle nu-metal classics; ook Korn, System of a Down, Linkin Park, Slipknot, Papa Roach, Deftones, Disturbed, ze moeten er allemaal aan geloven.

Nu-Metal heeft voor de soundtrack van een hele generatie gezorgd. Ook zorgde het op radio en tv dagelijks voor snoeiharde riffs en beukende drums. Vandaag de dag is dit praktisch ondenkbaar geworden. Hoog tijd dus voor dit eerbetoon! Bizkit Park neemt deze taak met duizelingwekkend enthousiasme ter harte en zal in de Effenaar dan ook een wervelende, naadloze set afleveren. 'Keep on rollin' baby, you know what time it is.’

Voorafgaand aan de show van Bizkit Park, wordt het publiek warmgedraaid door het DJ duo Boobies 4my valentine en naderhand is het de beurt aan het KINK Fast DJ Team om de typische nu-metal vibe er nog zo'n twee uur goed in te houden!

Bizkit Park - One Step Closer (Live at GRASPOP)