Verplaatst

The Vices


+ Dee Föhns


The Vices

3FM Talents brengen contrasterende mix van britpop en surf rock.

Let op: Vanwege de huidige corona-maatregelen wordt de show van The Vices op donderdag 10 februari verplaatst. De nieuwe datum voor het concert van The Vices is donderdag 17 november 2022. Reeds gekochte tickets blijven gewoon geldig en kaartkopers zijn persoonlijk geïnformeerd.

De vier Groningse gasten van The Vices komen terug naar Eindhoven met hun ‘The New New Normal Tour’. Het nieuwe normaal was niet normaal, maar het zal ook nooit meer worden zoals het was. Toch gaan we deze avond ouderwets rocken op de mix van britpop en surf rock van deze 3FM Talents. Onderling zijn het soms kleuters, zo veel lol hebben The Vices. Het plezier maken wordt erg serieus genomen, maar als je goed luistert hoor je dat de band de diepgang niet schuwt. Hun debuutalbum Looking For Faces staat vol ongepolijste gedachten, eerlijke gesprekken en een vriendschap die zomaar het antwoord kan zijn op alle vragen. Op het podium slaat de energie dan ook om van kinderachtig naar aanstekelijk en blazen The Vices je lachend van je sokken.

Support: Dee Föhns
Geen pandemie te groot of deze muziekhelden (ex 7zuma7, PAUW, Mozes & the firstborn, Orgelvreten, Vegas'68 en Denvis zelf!) weten er een creatieve draai aan te geven. Oude beloftes werden ingelost en internationale tours werden ingeruild voor intensief studiowerk met de nodige zelfreflectie, waarover schrijver Roebuck Wright claimt dat deze het beste niet gedeeld moet worden met derden, waarvan akte. Helaas een station te laat voor Dee Föhns, want teksten over verlaten parkeerterreinen, het oplossen van verloren liefde met geweld en de onafgebroken zeurderige pijn van verslaving en al de denkbare bijkomstigheden, zullen de oplettende luisteraar meenemen op een fonetisch avontuur dat doet denken aan... tja... kom dat zien, aanhoren and make up your own mind!

The Vices - In and Out (Official Video)