Afgelast

PIÑA


PIÑA

Tropisch, gezellig, PIÑA!

Vanwege de opnieuw aangekondigde corona-maatregelen wordt deze editie van PIÑA helaas geannuleerd. Kaartkopers krijgen uiteraard hun geld terug en worden persoonlijk geïnformeerd. 

Vrijdag 26 november is PIÑA terug in de Effenaar met de heetste latin muziek, tropische sfeer en vooral veel gezelligheid! Zonder de 1,5 meter en zonder mondkapjes eindelijk weer samen genieten, schudden en schuren op de dansvloer!

Tijdens deze editie dansen we van 19:00 tot middernacht op de lekkerste reggaeton, latin hits gemengd met merengue, bachata, dembow, salsa dancehall en meer caliente klanken!

Naast onze main zaal openen we een tweede area, daar kun je genieten van de heerlijkste salsa, bachata en kizomba!

¡Vamos a bailar!

Let op: Er is bepaald dat je evenementen zonder 1,5 meter alleen kunt bezoeken als je in bezit bent van een toegangsbewijs in de CoronaCheck-app. Je kunt deze verkrijgen via een (gratis) test, herstelbewijs of vaccinatiebewijs. Een afspraak voor een test maak je via www.testenvoortoegang.org op een locatie bij jou in de buurt. Meer informatie over het verkrijgen van een toegangsbewijs kun je vinden op www.coronacheck.nl.

PIÑA