Afgelast

50 Jaar Effenaar weekender 2022


50 Jaar Effenaar weekender 2022

Vanwege tegenvallende kaartverkoop is Effenaar genoodzaakt het 50 jaar Effenaar Weekender-event af te lasten. 
Het is een grote teleurstelling dat het feest zoals de organisatie dat voor ogen had, niet door kan gaan. Na twee jaar in onstuimig cultureel weer gezeten te hebben, wilden we niets liever dan groots uitpakken.Het evenement door laten gaan onder de huidige omstandigheden zou voor artiesten, crew en publiek niet waarmaken waar Effenaar voor staat: een bruisend poppodium zijn voor iedereen in de stad.
We hopen op jullie begrip en hopen jullie binnenkort te zien bij een van de andere mooie shows die ons podium heeft te bieden. 

ZATERDAG:
ALBERT VAN ABBE

Dj, technoproducer, audio-visueel kunstenaar en organisator van de techno-avonden DRUM. Deze creatieve duizendpoot kan niet stilzitten. Dat bewijst ook zijn tourschema; van Vancouver tot Moskou, en van Sao Paolo tot Seoul. Gelukkig had hij nog een gaatje in zijn agenda voor een show in zijn eigen hometown. 

ZATERDAG:
BLACK SUN EMPIRE

Black Sun Empire staat voor harde en donkere drum-'n-bass. Het Utrechtse trio tourt al jaren intensief de wereld rond en is daarmee een van de beste live-acts binnen deze scene. Ze zijn tevens grondleggers en organisatoren van de legendarische Blackout avonden in de Effenaar.

ZATERDAG:
DEALTA HEAVY


Drum and bass helden Delta Heavy zijn natuurlijk onmisbaar op de zaterdag van de 50 Jaar Effenaar Weekender. Deze set gaat echt gruwelijk vet worden, hopelijk dat de balkons nog overeind staan hierna!

ZATERDAG:
KLANGKARUSSELL


De makers van de zomerse wereldhit Sonnentanz. Dit Oostenrijkse producersduo gaat sinsdien de hele wereld over met hun mix stijlen; van house, ambient en electro tot drum 'n' bass. Inderdaad: een carrousel van klanken.