OI VA VOI


OI VA VOI

Veelzijdige Oi Va Voi brengt ontroering en inspiratie naar FIFTH!

Tijdschema:
19:30 - deuren open
20:15 - OI VA VOI

Let op: dit is de verplaatste show van 25 april + 22 september 2020 en 13 oktober 2021. Locatie: FIFTH, Eindhoven. Reeds gekochte tickets blijven geldig en kaartkopers zijn persoonlijk geïnformeerd!

De zevenkoppige band Oi Va Voi laat zich moeilijk in een hokje duwen. Met Joodse en Oost-Europese roots schemert de muzikale (folk)cultuur door in de dynamische Westerse popmelodieën. Door die subtiele mix weet Oi Va Voi altijd internationaal toegankelijk te blijven en is ze door de jaren heen wereldwijd tot een zeer geliefde act gegroeid. Diep geworteld in enerzijds de Joodse volksmuziektradities uit Oost Europa en anderzijds in de bruisende Engelse dance scene. Het Londonse Oi Va Voi heeft haar muzikale erfenis gemengd met de geluiden van het moderne Londen en creëert eigenzinnige nummers die ontroeren en inspireren.

De 1,5 meter afstand hebben we uitgezwaaid, mondkapjes hoeven niet meegebracht te worden en ook hoef je voor dit concert geen 3G of negatief testbewijs via Testen voor Toegang (1G) te laten zien. Wel willen we de kaartkopers wijzen op de volgende tips:

  • Koop je kaartje online. Print het kaartje uit of download het ticket op je mobiele telefoon;
  • Blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt. Ook wanneer een huisgenoot klachten heeft;
  • Volg altijd de aanwijzingen op van het personeel, en volg de aangegeven routing;
  • Betaal contactloos (pin of mobiel);
  • Kom op tijd;
  • Lees voor je bezoek bovenstaande en de actuele maatregelen nog eens goed door.
Oi Va Voi - Refugee - Live VPRO TV Netherlands