Anatolian Vibes: Zeynep Baksi Karatag + Makas


Anatolian Vibes: Zeynep Baksi Karatag + Makas

Anatolian vibes in Eindhoven.

In samenwerking met de Eindhovense band Makas gaan we Eindhoven laten kennismaken met de fijnste Anatolian Vibes. Deze eerste editie nodigen ze de Turkse zangeres Zeynep Bakşi Karatağ uit en verzorgen ze zelf de opening van de avond. 

Zeynep Bakşi Karatağ
Zeynep Bakşi Karatağ is dé artiest die je het beste van traditionele Turkse volksmuziek, gecombineerd met hedendaagse invloeden, laat ervaren. Door haar krachtige, melancholische stem met een onmiskenbaar breed bereik aan klanken, creëert de kunstenares een warme en magische sfeer. Zeyep neemt je mee op een reis in zowel de moderne als traditionele wereld van Turkse liederen. 

Makas
Afgelopen jaar openden deze Anatolische rockers nog voor hun eigen helden Moğollar in onze kleine zaal. En dat was een geweldig feestje voor de mensen op en voor het podium. Deze locals mengen hun Turkse roots met westerse hardrock. Meezingen mag, maar dan moet je wel eerst Turks leren, tamam?

Let op! CoronaCheck

Voor dit evenement is een coronatoegangsbewijs nodig in de CoronaCheck app. Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud.

Zeynep Bakşi Karatağ feat. Fırat Çelik - Niye Çattın Kaşlarını [ Official Music Video © 2020 Kalan ]
MAKAS - Concert 29 February 2020, Effenaar Eindhoven - Sevenler aglarmis