Milow


+ Milo Meskens


Milow

Milow is terug met alle hits en nieuw werk.

Dit is de verplaatste show van 10 december 2020 en 3 september 2021. Kaarten voor de originele datum blijven geldig, je hoeft hier niets voor te doen. Kaartkopers krijgen persoonlijk bericht. 

Het is dit jaar exact tien jaar geleden dat de zanger internationaal doorbrak met de monsterhit Ayo Technology. Dat jubileum viert hij met zijn Lean Into Me tour. Tijdens de show brengt Milow een mix van zijn bekendste hits en nummers van zijn langverwachte zesde album Lean Into Me, dat recent is uitgekomen. Op dit album keert hij terug naar de sound uit zijn beginperiode.

De Belgische singer-songwriter Milo Meskens brengt deze avond zijn eerlijke en intieme popnummers naar Eindhoven als support voor dit concert. Meskens timmert al een tijdje aan de weg; na de succesvolle debuutsingle ‘Here With Me’ uit 2016 en het debuutalbum ‘Contrast’ uit, komt hij nu met een langverwachte opvolger. Daartussenin nam hij de tijd om zijn muzikaliteit te ontplooien en te verfijnen. Het resultaat? Een ambitieuze coming-of-age plaat met meer diepgang en emotie - met nog altijd de melancholie en virtuoos gitaarwerk zoals we van hem gewend zijn.

Milow - How Love Works | NPO Radio 2