Pokey LaFarge & His Band


Dim Stars Presenteert


+ The Dirty Dimes


Pokey LaFarge & His Band

Dit is de verplaatste show van maandag 16 november 2020 en 6 septemner 2021. Kaarten voor de originele datum blijven geldig, je hoeft hier niets voor te doen. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.

Wie Pokey LaFarge al eerder zag shinen in de Effenaar weet het; hij bouwt een heerlijk retro feestje met swingende en soms ook ronduit melancholische ragtime, blues, jazz en andere Americana genres van voor 1950. Maar zelf beleefde Pokey onlangs een periode die verre van een feestje was. Drank, drugs, vrouwen en een gigantisch artistiek succes zorgden ervoor dat hij in een heftige neerwaartse spiraal terecht kwam. Maar LaFarge vond God, nam een briljant album op ('Rock Bottom Rhapsody') over die donkere tijd en schudde de duisternis van zich af. Vanavond wordt het 'gewoon' weer feest, met Pokey LaFarge 2.0.

Deze show is onderdeel van Dim Stars; een nieuw initiatief van Eindhovense organisators en liefhebbers die de beste country, folk en roots selecteren in een overzichtelijke agenda. Via Facebook blijf je bovendien op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van 'Premium Roots, Folk & Americana'.

Support: Them Dirty Dimes

Old-fashioned jazz, blues en gypsy. Deze Groningers halen hun inspiratie van vóór de oorlog, en mengen dat met moderne invloeden. Them Dirty Dimes; swingend, nostalgisch en altijd verrassend. Met hun debuutplaat ‘In Gold We Trust (2021)’ op zak zijn ze er klaar voor om Nederland te voorzien van de broodnodige feestvreugde!

Pokey LaFarge - "Fuck Me Up" [Official Video]