Hit The City 2021: Sophie Straat / PLASMA / Remme / + many more


Hit The City 2021: Sophie Straat / PLASMA / Remme / + many more

Nieuw en gratis muziekfestival op acht locaties in Eindhoven!

Effenaar viert zijn 50e verjaardag en trakteert Eindhoven op een nieuw festival. Maar liefst drie dagen lang staat op Hit The City het ontdekken van nieuwe muziek centraal. Vooral indie-liefhebbers en fans van hiphop, pop, garage en singer-songwriters kunnen van 15 tot en met 17 oktober hun hart ophalen, en verder natuurlijk iedereen die zich graag laat verrassen! Hit The City vindt plaats op acht locaties in de stad, er spelen ruim 50 acts en niet onbelangrijk: de toegang is gratis!

Locaties:
Altstadt / Café Wilhelmina / De Rozenknop / Dynamo / Effenaar / Fifth / Subbar / Stroomhuis

Data & Tijden:
Vrijdag 15 oktober - 17:00 - 23:45
Zaterdag 16 oktober - 18:30- 23:45
Zondag 17 oktober - 19:00 - 23:45

50 Jaar Effenaar
Hit The City wordt geprogrammeerd en georganiseerd door Effenaar en Friendly Fire. Het festival is een special in het kader van '50 jaar Effenaar' en is daarom geheel gratis te bezoeken.

Line-up & Timetable
Op smartphone app TimeSquare vind je een overzicht van alle artiesten en een up-to-date tijdschema van Hit The City 2021. Zoek op locatie, artiest of dag: easy peasy!

Vrijdag 15 oktober 

 • Altstadt
  De Witte Kunst / Kartet Niek Hilkman / Le Motat
 • Effenaar - Hit The City x ALORA Invites
  Protostar / NCT / Master / Bastards Ball / Alora
 • Fifth
  Remme / Nambyar
 • Stroomhuis
  Baby’s Berserk / Sophie Straat / Charlie & the lesbians
 • Subbar - Hit The City x PLASMA
  Abee / Afra / Bogomir Doringer / Iris Rijskamp / ITEm / Jess Oberlin / Max Frimout / Pxrple Jazz / Tjuvstart

LE MOTAT 

Tato Wesselo, de man achter LE MOTAT, houdt ervan om de grens op te zoeken. En dat mogen we weten ook. Zijn optredens zijn rauw, soms een tikkeltje absurd, maar laten je net zo goed 'n paar van z'n catchy popsongs meezingen; liedjes over de liefde en mensen die hun KOP in 't IJS moeten steken! 15.10.2021 Locatie: Altstadt


Remme
De tussen Eindhoven en Berlijn pendelende Remme is wat ons betreft een van de meest opwindende nieuwe artiesten van het jaar! Met zijn oude ziel, transformeert de millenial momenten uit de dagelijkse chaos in tijdloze, beklijvende popsongs. Geïnspireerd door en voor liefhebbers van Fleetwood Mac, Jeff Buckley, Michael Jackson en Justin Bieber. 15.10-2021 Locatie: FIFTH

Sophie Straat
Uit heimwee naar Amsterdam bombardeerde Sophie Straat de bakfiets tot haar afstudeeronderwerp. Met succes! Met een Edison in the pocket maakte ze in Matthijs Gaat Door furore met de op bakfietsen geïnspireerde smartlap 'Groen Amsterdam'. Benieuwd wat Eindhoven voor effect op haar zal hebben? Kom dat zien tijdens Hit The City!
15.10.2021 Locatie: Stroomhuis

Let op! CoronaCheck

Voor dit festival is een coronatoegangsbewijs nodig in de CoronaCheck app. Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud.