50 Jaar Effenaar Weekender: o.a. Froukje + Goldband + Joost + Merol + Stikstof


3 stages - 3 dagen - 50+ acts


50 Jaar Effenaar Weekender: o.a. Froukje + Goldband + Joost + Merol + Stikstof

50 JAAR EFFENAAR: Dat moet gevierd worden!

Dit gaan we o.a. doen met deze gloednieuwe 50 Jaar Effenaar Weekender!

3 STAGES
3 DAGEN
50+ ACTS

Met meer dan 10 uur muziek per dag per stage! Een bomvol programma met zowel jouw internationale als nationale favoriete artiesten: van techno tot nederpop en van house tot drum & bass!

LINE-UP:
Inmiddels al bekend gemaakt (a-z):

VR: ▼ Djedjotronic ▼ Erol Alkan ▼ GOOSE ▼ Joost van Bellen ▼ Jungle by Night ▼

ZA: ▼ Albert van Abbe ▼ Black Sun Empire ▼ Colin Benders ▼ Delta Heavy ▼ Kapibara ▼ KlangKarussel ▼ Koven ▼ [KRTM] ▼ Noneoftheabove ▼ parrish smith ▼ Stranger ▼ Titia

ZO: ▼ Froukje ▼ Goldband ▼ Hang Chow Crow ▼ Joost ▼ Merol ▼ Mr. Polska ▼ Sef ▼ Stikstof ▼ Stippenlift ▼

+ meer dan 20 acts die nog volgen!


TICKETS

Tickets zijn verkrijgbaar via https://bit.ly/50jaar_Effenaar...

TIJDEN
TBA

Let op! CoronaCheck

Voor dit evenement is een coronatoegangsbewijs nodig in de CoronaCheck app. Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud.

ZONDAG:
FROUKJE

Als je jarig bent wil je dansen, en dat wil Froukje ook! Ze komt de mainstage lekker onbezonnen laten dansen op haar Nederlandstalige alternatieve pop.

ZONDAG:
GOLDBAND

Met de culthits ‘Witte Was’ en ‘Mijn Stad’, maar bovenal een ijzersterke live-reputatie wist de independent pop-act iedereen voor zich te winnen. 2020 had hét jaar van Goldband moeten worden, waarin ze alle festival zouden platspelen. 2020 wordt 2021, en alle festivals wordt in ieder geval de zondag van onze 50 Jaar Effenaar Weekender.

ZONDAG:
JOOST

Een vreemde vogel maar wel flyer dan een meeuw, deze Scandinavian Boy. Joost weet als geen ander hoe je een zaal of festivalweide compleet binnenste buiten moet keren. Dat bewees hij al met uitverkochte clubtours en energieke shows op Lowlands, Paaspop, Woo hah en noem maar op. 

ZONDAG:
HANG CHOW CROW

Zestien jongens, samen opgegroeid in de schaduw van de Gerarduskerk, maakten roem bij de lokale Chinees en werden street-wise op het oneindige Stratumseind. Deze Eindhovense Hiphop formatie brengt dé frisse wind die Eindje verdient!

ZONDAG:
MEROL

MEROL ging van nul naar honderd in 2018, en gaat nog steeds keihard met haar catchy Nederlandstalige popmuziek, gekenmerkt door cheeky teksten en jaren ’80 synths. Kom 'Lekker Met De Meiden' losgaan! 

ZONDAG:
STIPPENLIFT

Openhartige, zwaarmoedige teksten over de leegte van het bestaan, depressie en huilbuien vermengt met upbeat, elektronische muziek met veel synths. De bitterzoete cocktail die je dán krijgt, dat is Stippenlift. Erg lekker en verslavend!

ZONDAG:
STICKSTOF

Deze Brusselse hiphopformatie, met niemand minder dan  Zwangere Guy in de gelederen, is terug om het bestaande systeem plat te branden! We waarschuwen maar alvast dat het heet gaat worden. Ze hebben immers al meerdere zalen omgetoverd tot broeierige zweethaarden.