Verplaatst

50 Jaar Effenaar Weekender: o.a. Jungle By Night + Goose + Joost van Bellen


50 Jaar Effenaar Weekender: o.a. Jungle By Night + Goose + Joost van Bellen

Belangrijk nieuws over de Effenaar 50 Jaar Weekender!

Zondag gaat door, de vrijdag en zaterdag worden verplaatst naar 2022.

Zondag gaan we keihard feesten op de beste NL pop en hiphop, Superstijl en meer. Maar we hebben moeten besluiten om de vrijdag en zaterdag te verplaatsen naar een nieuwe weekender 13-14-15 mei 2022. We willen deze clubnachten in volle glorie kunnen vieren, van 19.00 tot 07.00 en niet opeen gepropt in een korter tijdsbestek overdag. Dit zodat we de juiste vibe kunnen creëren waarin alle artiesten volledig tot hun recht komen, en het feestje zo wordt zoals we onze 50 jarige verjaardag voor ogen hebben.

Alle kaartkopers ontvangen van ons een persoonlijk bericht.

Heb je een weekendticket?
Dit ticket is automatisch geldig voor de weekender in 2022 én je mag hiermee ook naar de zondag van dit jaar! Je hoeft hier niets voor te doen. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? In de mail vind je ook hoe je het ticket kunt retourneren.

Heb je een kaartje voor de vrijdag en/of zaterdag?
Dit ticket is automatisch geldig voor de nieuwe datum in 2022. Je hoeft hier niets voor te doen. Ook bij deze tickets geldt natuurlijk; ben je verhinderd dan kun je je ticket(s) retourneren.


▼  LINE-UP ZONDAG 24.10
Froukje / Goldband / Jebroer / Joost / Merol / Mr. Polska / Sef / Stikstof / Superstijl // Antoon / Hang Chow Crow / Mooikaap Maaikel / Stippenlift

Let op! CoronaCheck

Voor dit evenement is een coronatoegangsbewijs nodig in de CoronaCheck app. Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud.

VRIJDAG:
EROL ALKAN

Holy shit!! Electro-eindbaas Erol Alkan is er bij op de vrijdag! Deze remix legende zet alles waar hij komt op z'n kop en dat zal bij de 50 Jaar Effenaar Weekender niet anders zijn.

VRIJDAG:
GOOSE

Deze enorm opzwepende Belgische liveband zette al meermalen Dour, Pukkelpop, Werchter, Pinkpop, Extrema, Paaspop, We Are Electric en zelfs ons STRP festival op zijn kop. Hun clubhit Synrise is, zowel in hun eigen versie als in de Soulwax remix, een enorme dancefloor banger!

VRIJDAG:
JOOST VAN BELLEN

Heeft dit icoon nog een introductie nodig? Nou vooruit dan, in het kort; hij was resident-dj en artistiek leider van de RoXY te Amsterdam, initiator van feestavonden als 'Speedfreax' en ´RAUW´, alsook van 90's acid-feesten als het 'Oud Hollandsch Acid Feest' (OHAF). Met RAUW was hij vaandeldrager van de hybride sound en hoste hij eind 2000 een serie in de Effenaar.

VRIJDAG:
JUNGLE BY NIGHT

Sinds de release van hun debuutplaat is de dansmachine van Jungle By Night niet te stoppen. Met shows op Lowlands, Sziget, Dour en Glastonbury laat de 9(!) koppige instrumentale band al heel Europa swingen op hun spannende grooves.