50 Jaar Effenaar Weekender: o.a. Jungle By Night + Goose + Joost van Bellen


3 stages - 3 dagen - 50+ acts


50 Jaar Effenaar Weekender: o.a. Jungle By Night + Goose + Joost van Bellen

50 JAAR EFFENAAR: Dat moet gevierd worden!

Dit gaan we o.a. doen met deze gloednieuwe 50 Jaar Effenaar Weekender!

3 STAGES
3 DAGEN
50+ ACTS

Met meer dan 10 uur muziek per dag per stage! Een bomvol programma met zowel jouw internationale als nationale favoriete artiesten: van techno tot nederpop en van house tot drum & bass!

LINE-UP:
Inmiddels al bekend gemaakt (a-z):

VR: ▼ Djedjotronic ▼ Erol Alkan ▼ GOOSE ▼ Joost van Bellen ▼ Jungle by Night ▼

ZA: ▼ Albert van Abbe ▼ Black Sun Empire ▼ Colin Benders ▼ Delta Heavy ▼ Kapibara ▼ KlangKarussel ▼ Koven ▼ [KRTM] ▼ Noneoftheabove ▼ parrish smith ▼ Stranger ▼ Titia

ZO: ▼ Froukje ▼ Goldband ▼ Hang Chow Crow ▼ Joost ▼ Merol ▼ Mr. Polska ▼ Sef ▼ Stikstof ▼ Stippenlift ▼

+ meer dan 20 acts die nog volgen!

TICKETS
Tickets zijn verkrijgbaar via https://bit.ly/50jaar_Effenaar...

TIJDEN
Vanwege de nog geldende maatregelen mogen we maar tot 00.00 doorgaan. De nieuwe tijden zijn:
VR 17.00 - 00.00
ZA 13.00 - 00.00
ZO 14.00 - 00.00

Let op! CoronaCheck

Voor dit evenement is een coronatoegangsbewijs nodig in de CoronaCheck app. Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud.

VRIJDAG:
EROL ALKAN

Holy shit!! Electro-eindbaas Erol Alkan is er bij op de vrijdag! Deze remix legende zet alles waar hij komt op z'n kop en dat zal bij de 50 Jaar Effenaar Weekender niet anders zijn.

VRIJDAG:
GOOSE

Deze enorm opzwepende Belgische liveband zette al meermalen Dour, Pukkelpop, Werchter, Pinkpop, Extrema, Paaspop, We Are Electric en zelfs ons STRP festival op zijn kop. Hun clubhit Synrise is, zowel in hun eigen versie als in de Soulwax remix, een enorme dancefloor banger!

VRIJDAG:
JOOST VAN BELLEN

Heeft dit icoon nog een introductie nodig? Nou vooruit dan, in het kort; hij was resident-dj en artistiek leider van de RoXY te Amsterdam, initiator van feestavonden als 'Speedfreax' en ´RAUW´, alsook van 90's acid-feesten als het 'Oud Hollandsch Acid Feest' (OHAF). Met RAUW was hij vaandeldrager van de hybride sound en hoste hij eind 2000 een serie in de Effenaar.

VRIJDAG:
JUNGLE BY NIGHT

Sinds de release van hun debuutplaat is de dansmachine van Jungle By Night niet te stoppen. Met shows op Lowlands, Sziget, Dour en Glastonbury laat de 9(!) koppige instrumentale band al heel Europa swingen op hun spannende grooves.