Verplaatst

We All Love 80's 90's 00's


We All Love 80's 90's 00's

Vanwege de opnieuw aangekondigde corona-maatregelen van 12 november zijn we genoodzaakt o, gedurende 3 weken shows te verplaatsen of te annuleren.

Deze editie van We All Love 80's 90's 00's wordt verplaatst naar zaterdag 29 januari 2022. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht. 

Van George Michael tot Justin Timberlake, de grootste hits uit de 80’s, 90’s en 00’s komen allemaal voorbij. Gabber op DJ Paul Elstak en show je buikdanskunsten op de tunes van Shakira. De heerlijke tijdreis op de dansvloer wordt begeleid door de leukste TV- en filmfragmenten uit de 80’s, 90’s en 00’s. Ervaar flashbacks naar de tijd waarin iedereen thuisbleef voor Miami Vice en alle avonturen van de meiden van Sex and the City op de voet werden gevolgd.

Om een geweldige avond uit te hebben en te genieten van alles wat deze geweldige drie decennia te bieden hebben moet je het volgende doen. Onderstreep deze datum in je agenda, laad die oude Nokia op, trommel al je vrienden op en kom naar de Effenaar toe… want we houden allemaal van de 80’s, 90’s en 00’s!

Let op! CoronaCheck

Voor dit concert is een coronatoegangsbewijs nodig in de CoronaCheck app. Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud.

MC Hammer - U Can't Touch This (Official Music Video)