Verplaatst

We All Love 80's 90's 00's


We All Love 80's 90's 00's

Na de persconferentie van afgelopen dinsdag is duidelijk geworden dat WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s in Eindhoven op zaterdag 25 september 2021 niet mag plaatsvinden. Deze editie wordt dan ook helaas verplaatst naar 13 november 2021. 

We doen er alles aan om de editie zaterdag 13 november 2021 WEL doorgang te laten vinden. Indien de huidige beperkende maatregelen (horeca dicht tussen 00.00u en 06.00u) in november nog steeds van kracht zijn zullen we het evenement eerder laten aanvangen en tot 00.00u laten duren. In dit geval worden kaartkopers hierover uiteraard tijdig geïnformeerd.


Van George Michael tot Justin Timberlake, de grootste hits uit de 80’s, 90’s en 00’s komen allemaal voorbij. Gabber op DJ Paul Elstak en show je buikdanskunsten op de tunes van Shakira. De heerlijke tijdreis op de dansvloer wordt begeleid door de leukste TV- en filmfragmenten uit de 80’s, 90’s en 00’s. Ervaar flashbacks naar de tijd waarin iedereen thuisbleef voor Miami Vice en alle avonturen van de meiden van Sex and the City op de voet werden gevolgd.

Om een geweldige avond uit te hebben en te genieten van alles wat deze geweldige drie decennia te bieden hebben moet je het volgende doen. Onderstreep deze datum in je agenda, laad die oude Nokia op, trommel al je vrienden op en kom naar de Effenaar toe… want we houden allemaal van de 80’s, 90’s en 00’s!

Let op! CoronaCheck

Voor dit concert is een coronatoegangsbewijs nodig in de CoronaCheck app. Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud.

MC Hammer - U Can't Touch This (Official Music Video)