Afgelast

PIÑA Eindhoven XS - Opening Party


Testen voor Toegang


PIÑA Eindhoven XS - Opening Party

Door de wederom aangescherpte maatregelen kan deze editie van PIÑA helaas niet doorgaan. Kaartkopers ontvangen hierover persoonlijk bericht en ontvangen uiteraard hun aankoopbedrag retour. 

Eindhoven wat hebben we jullie gemist! Na wat een eeuwigheid leek staan we 30 juli voor het eerst weer met jullie op de dansvloer! Zonder de 1,5 meter en zonder mondkapjes eindelijk weer samen genieten, schudden en schuren op de heerlijkste latin muziek!

Tijdens deze avond dansen we als nooit tevoren op de lekkerste reggaeton, latin hits gemengd met merengue, bachata, dembow, salsa, dancehall en meer caliente klanken!

Op 30 juli is alleen de kleine zaal beschikbaar dus er is een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar voor onze opening party! Wees er dus op tijd bij!

Tickets:
De kaartverkoop start op dinsdag 29 juni om 17:00! Set your alarms! 

Let op!
Er is bepaald dat je evenementen zonder 1,5 meter alleen kunt bezoeken als je in bezit bent van een toegangsbewijs in de CoronaCheck-app. Je kunt deze verkrijgen via een (gratis) test, herstelbewijs of vaccinatiebewijs. Een afspraak voor een test maak je via www.testenvoortoegang.org op een locatie bij jou in de buurt. Meer informatie over het verkrijgen van een toegangsbewijs kun je vinden op www.coronacheck.nl