EFFENAAR ' T WASVEN: MERCY JOHN


Borrelen in het Groen


EFFENAAR ' T WASVEN: MERCY JOHN

Americana uit de Brabantse klei in het groene Wasven.

Effenaar en ’t Wasven slaan ook deze zomer traditiegetrouw de handen ineen, en net als vorig jaar doen we dit op het gezellige terras van Groendomein ’t Wasven. Op vijf donderdagen in juli, augustus en september ben je welkom! Effenaar zorgt voor de muzikale omlijsting en ’t Wasven zorgt voor een fijne borrelplank en verse drankjes. En dat alles omlijst door het unieke Effenaar ’t Wasven zomergevoel.

Programma 2021:
15 juli: Poor Man Richie
29 juli: Abee
12 augustus: Bai Kamara Jr.
26 augustus: Kymara
9 september: Mercy John

Borrelen in het Groen
Wil je het zomerterras van Effenaar ’t Wasven bijwonen? Reserveer dan voor € 15,50 per persoon een tafeltje. Er kunnen minimaal twee en maximaal vier mensen aan een tafel, zo houden we voldoende overzicht en afstand. Elke tafel wordt naar gelang het aantal personen voorzien van een overheerlijke borrelpank (vegetarisch of dieetwensen graag aangeven bij opmerkingen) en natuurlijk een prachtig concert van een artiest of kleine band.

Over Mercy John

Voor veel muzikanten zijn hun roots erg belangrijk. Voor Mercy John zijn die roots bijna allesbepalend, en onmiskenbaar aanwezig in zijn songs. De Brabantse klei is volgens hem de perfecte voedingsbodem voor Nederlandse americana. In de muziek klinken artiesten als Tom Petty, Bruce Springsteen en Ryan Adams door, maar Mercy John geeft het allemaal een eigen jasje; een eigen verhaal.

Zijn alom bejubelde debuutalbum ‘This Ain’t New York’ opende de deur naar het Naked Song Festival en tours met JW Roy en Danny Vera. Zijn nieuwe plaat 'Let It Go Easy' ontving wederom louter goede recensies. 't Wasven vormt op 9 september de perfecte setting voor zijn optreden. Kom dat zien! 

Mercy John - This Ain't New York (official music video)