EFFENAAR ' T WASVEN: KYMARA


Borrelen in het Groen


EFFENAAR ' T WASVEN: KYMARA

Kalmerend, maar tegelijk een beetje ruig.

Effenaar en ’t Wasven slaan ook deze zomer traditiegetrouw de handen ineen, en net als vorig jaar doen we dit op het gezellige terras van Groendomein ’t Wasven. Op vijf donderdagen in juli, augustus en september ben je welkom! Effenaar zorgt voor de muzikale omlijsting en ’t Wasven zorgt voor een fijne borrelplank en verse drankjes. En dat alles omlijst door het unieke Effenaar ’t Wasven zomergevoel.

Programma 2021:
15 juli: Poor Man Richie
29 juli: Abee
12 augustus: Bai Kamara Jr.
26 augustus: Kymara
9 september: Mercy John

Borrelen in het Groen
Wil je het zomerterras van Effenaar ’t Wasven bijwonen? Reserveer dan voor € 15,50 per persoon een tafeltje. Er kunnen minimaal twee en maximaal vier mensen aan een tafel, zo houden we voldoende overzicht en afstand. Elke tafel wordt naar gelang het aantal personen voorzien van een overheerlijke borrelpank (vegetarisch of dieetwensen graag aangeven bij opmerkingen) en natuurlijk een prachtig concert van een artiest of kleine band.

Over Kymara

Door het vroege overlijden van haar vader leerde de Nederlandse, in Brighton (UK) woonachtige zangeres en songwriter Kymara, al op jonge leeftijd om open te zijn over haar emoties; inmiddels is dat de drijvende kracht achter al haar muzikale verkenningen. Geraakt wordt haar publiek door haar kalmerende, maar bij vlagen ook ruige neo-soul stem. Ze neemt je volledig mee in haar verhaal. Inmiddels heeft ze drie singles uitgebracht en in 't Wasven zal ze deze met verve het groene terras opslingeren.