Afgelast

EFFENAAR ' T WASVEN: ABEE


Borrelen in het Groen


EFFENAAR ' T WASVEN: ABEE

Door de wederom aangescherpte maatregelen kan deze editie van Effenaar 't Wasven heelaas niet doorgaan. Wasven mag hierdoor namelijk geen live-muziek meer programmeren op hun terras. Kaartkopers ontvangen hierover persoonlijk bericht en krijgen uiteraard hun geld terug.

Effenaar en ’t Wasven slaan ook deze zomer traditiegetrouw de handen ineen, en net als vorig jaar doen we dit op het gezellige terras van Groendomein ’t Wasven. Op vijf donderdagen in juli, augustus en september ben je welkom! Effenaar zorgt voor de muzikale omlijsting en ’t Wasven zorgt voor een fijne borrelplank en verse drankjes. En dat alles omlijst door het unieke Effenaar ’t Wasven zomergevoel.

Programma 2021:
15 juli: Poor Man Richie - afgelast
29 juli: Abee - afgelast
12 augustus: Bai Kamara Jr. - afgelast
26 augustus: Kymara
9 september: Mercy John

Borrelen in het Groen
Wil je het zomerterras van Effenaar ’t Wasven bijwonen? Reserveer dan voor € 15,50 per persoon een tafeltje. Er kunnen minimaal twee en maximaal vier mensen aan een tafel, zo houden we voldoende overzicht en afstand. Elke tafel wordt naar gelang het aantal personen voorzien van een overheerlijke borrelpank (vegetarisch of dieetwensen graag aangeven bij opmerkingen) en natuurlijk een prachtig concert van een artiest of kleine band.

Over Abee
In 2015 begonnen als singer-songwriter op gitaar, werd de jonge Abee na een verblijf in Londen op slag verliefd op R&B, waarna de talentvolle zangeres steeds meer tot de kern van haar muziek kwam. Met haar internationale sound heeft Abee in 2020 al vier toffe singles op de markt gebracht. Na ‘Way Back', ‘Leash’ en ‘Talk’ is inmiddels ook ‘Answers’ verschenen. Answer verhaalt over twijfels in een relatie en gooide internationaal hoge ogen. Recentelijk werkte Abee samen met Rogerseventytwo (de helft van Mike Rogers) op zijn nieuwste single ‘Artificial Love’, uitgebracht door het label van Martin Garrix. Reken maar dat de voetjes van de vloer gaan in 't Wasven! 

Abee - Answers (Official Video)