Afgelast

EFFENAAR ' T WASVEN: POOR MAN RICHIE


Borrelen in het Groen


EFFENAAR ' T WASVEN: POOR MAN RICHIE

Door de wederom aangescherpte maatregelen kan deze editie van Effenaar 't Wasven heelaas niet doorgaan. Wasven mag hierdoor namelijk geen live-muziek meer programmeren op hun terras. Kaartkopers ontvangen hierover persoonlijk bericht en krijgen uiteraard hun geld terug.

Effenaar en ’t Wasven slaan ook deze zomer traditiegetrouw de handen ineen, en net als vorig jaar doen we dit op het gezellige terras van Groendomein ’t Wasven. Op vijf donderdagen in juli, augustus en september ben je welkom! Effenaar zorgt voor de muzikale omlijsting en ’t Wasven zorgt voor een fijne borrelplank en verse drankjes. En dat alles omlijst door het unieke Effenaar ’t Wasven zomergevoel.

Programma 2021:
15 juli: Poor Man Richie - afgelast
29 juli: Abee - afgelast
12 augustus: Bai Kamara Jr. - afgelast
26 augustus: Kymara
9 september: Mercy John

Borrelen in het Groen
Wil je het zomerterras van Effenaar ’t Wasven bijwonen? Reserveer dan voor € 15,50 per persoon een tafeltje. Er kunnen minimaal twee en maximaal vier mensen aan een tafel, zo houden we voldoende overzicht en afstand. Elke tafel wordt naar gelang het aantal personen voorzien van een overheerlijke borrelpank (vegetarisch of dieetwensen graag aangeven bij opmerkingen) en natuurlijk een prachtig concert van een artiest of kleine band.

Poor Man Richie is het nieuwe project van Derrick van Schie en Niels Verweij. Deze heren maakten begin 2000 deel uit van de Tilburgse rockband Wealthy Beggar, waarmee ze ruim 300 shows speelden o.a. op Lowlands en Pinkpop. Niet de minste muzikanten dus! Inmiddels is er een jaar of twintig verstreken sinds hun eerste samenwerking, maar aan motivatie en ambitie voor een volgend muzikaal project geen gebrek. Met als resultaat het album ‘Your Mind Is Like Mine’. Het vertrekpunt van dit album is duidelijk: Blue-Eyed soul zoals die eind jaren zeventig, begin jaren tachtig werd gemaakt. Maar met invloeden uit rock, psychedelica en americana worden ook regelmatig zijpaden ingeslagen. In termen van referenties kun je denken aan Hall & Oates, Steely Dan, of meer actueel Young Gun Silver Fox en Parcels, maar we horen ook zeker vleugjes Jonathan Wilson, Wilco en Radiohead. Dat wordt genieten!