Rats on Rafts + Nouveau Vélo


Rats on Rafts + Nouveau Vélo

Double bill van Rotterdamse postpunkmachine en Eindhovens indie-trots.

Dit is de verplaatste show van 19 februari en 8 mei 2021. Kaarten voor de originele data blijven geldig, je hoeft hier niets voor te doen. Kaartkopers worden hierover persoonlijk geïnformeerd.

Het Rotterdamse Rats on Rafts is nietsonziend, zodra deze postpunkmachine op stoom komt is ie niet meer te stoppen. De band dendert met 200 km/u door de wereld van new wave, punk en garage. Wie uit het raam durft te gluren kijkt rechtstreeks in een wormgat vol koortsachtige thema’s, reverb en schurende melodieën.

De mannen van Nouveau Vélo zien we meer dan graag in de Effenaar. Ze doen alles op geheel eigen wijze en doen dat lekker eigenwijs. Hun songs klinken vrolijk, maar ook vervreemdend en psychedelisch en dat is een verslavende combinatie. De heren staken de koppen afgelopen jaar bij elkaar en rondden net voor de crisis een nieuw album af. Genieten van nieuw materiaal dus? Hope so!

Let op! CoronaCheck

Voor dit concert is een coronatoegangsbewijs nodig in de CoronaCheck app. Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud.

Rats On Rafts - Tokyo Music Experience (Official Video)
Nouveau Vélo - Waves