Uitverkocht

Suzan & Freek


+ Meau


Suzan & Freek

Dit is de verplaatste middagshow van 31 oktober 2020 en 27 februari 2021 in Klokgebouw. Kaarten voor de originele data blijven geldig, je hoeft hier niets voor te doen. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.

Als het avond is’ van Suzan & Freek kennen we allemaal. Sterker nog, het is nu al niet meer weg te denken uit de Nederlandstalige popgeschiedenis. Het nummer is inmiddels zo'n 17 miljoen keer gestreamd op Youtube en een ruime 36 miljoen keer op Spotify. En dat terwijl ze even daarvoor nog bekend waren van hun akoestische covers ('De Minuut') van o.a. ‘Jolene’ en ‘Love Me Just A Little Bit More’. Het gaat hard met de twee, dat is duidelijk.

Met een eerste eigen album genaamd 'Gedeeld door Ons' (met eigen nummers) doet het duo een uitgebreide tour en die komt natuurlijk ook langs in de Effenaar.

Support: Meau
Nederlandstalige indie pop; een vleugje synths, warme gitaar sounds, catchy melodielijntjes en inspiratiebronnen als Eefje de Visser & RY X. MEAU, het soloproject van de zangeres, songwriter en producer Meau Hewitt (20), maakt kleine, pure liedjes over dagelijkse onderwerpen als de liefde, terugkerende vragen en eenzaamheid. Haar warme stem, eerlijke teksten en dromerige koortjes landen daar waar akoestische instrumenten en elektronische geluiden samenkomen.