Verplaatst

Wende


Theaterconcert De Wildernis


Wende

Zinnenprikkelend theaterconcert van de bovenste plank

Let op: vanwege de aanhoudende maatregelen wordt het concert van Wende verplaatst. De nieuwe datum is 23 november 2022. Reeds gekochte tickets blijven gewoon geldig, kaartkopers hoeven hiervoor niets te doen en zijn persoonlijk geïnformeerd. 

Met schurende teksten, dampende elektronica en klassieke invloeden sleept Wende al jaren het vertellende lied van Piaf en Brel de 21e eeuw in. En zo zal ze dat ook doen met haar nieuwe grensverleggende theaterconcert ‘De Wildernis’. Op donderdag 20 januari doet Wende een try-out van deze show in onze Grote Zaal en vervolgens zal ze zowel theaters als clubs in het hele land aan doen.

In ‘De Wildernis’ zoekt Wende antwoorden op vragen die we liever niet stellen, maar die ons raken in ons hart, hoofd en onderbuik. Nieuwsgierig, moedig en rusteloos gaat ze van de gebaande paden af en zet licht op gebieden waar normaal de schaduw heerst. Deze ontdekkingsreis resulteert in een concert waarin muziek en design samensmelten tot zinnenprikkelend totaaltheater. Wende is één van de meest opzienbarende artiesten van deze tijd en we zijn dan ook erg trots dat we haar mogen verwelkomen in de Effenaar!

Wende met 'Hou Me Vast' | Khalid en Sophie