Afgelast

FTWR: Luke Slater - The 7th Plain


FTWR: Luke Slater - The 7th Plain

“Dear Rabbits,

With pain in our hearts we are canceling this FTWR Special. For multiple reasons, it just wasn't possible to set up this event in the way we wanted and was intended to. All ticket holders will be notified by email and will get a full refund.

For those who really want to experience this The 7th Plain show there are still tickets available for the show in Den Haag at Paard van Troje on the 12th of October.

On the plus side: behind the screens we are already working on a new and even better formula for a FTWR Special with Luke Slater.

More info on this soon. “


Luke Slater is een van techno's meest vernieuwende raadsels die zich in de loop van zijn uitgebreide carrière van meer dan 25 jaar door de varianten van het genre heen bewegen.

Een van Slater's meest gevierde aliassen, 'The 7th Plain' kwam in het midden van de jaren '90 tot zijn recht. In een periode waarin hij zo ver mogelijk alle kanten op ging, gingen Slater's ambient techno-albums als 'The 4 Cornered Room' en 'My Yellow Wise Rug' zeker over het verkennen van de diepe ruimte van de verbeelding.

Meer recentelijk bracht Ostgut Ton's sublabel A-Ton Chronicles I-III uit, een driedelige speciale vinyl editie met eerder uitgebracht materiaal en nog niet eerder uitgebrachte toekomstige klassiekers, samengesteld voor de eeuwigheid.

The 7th Plain release's vertegenwoordigt nog steeds een aantal van de meest emotioneel intense muziek die ooit uit de technowereld is gekomen. Of het nu gaat om een percussieframe of om een vegende nevel van een verdwenen geluid, de synthesizers van Slater zingen de verhalen van ruimtereizigers op een meeslepende en prachtige manier.

Nu in de lelijkheid van een pandemie, heeft Slater zijn dromerige planetariumfantasieën verjongd. Tijdens de lockdown ontstond het hoopvolle idee om een nieuwe multidisciplinaire The 7th Plain voorstelling te creëren, en in samenwerking met twee getalenteerde moderne dansers uit Berlijn komt een lang gekoesterde wens voor Slater in vervulling.

Deze show wordt natuurlijk helemaal georganiseerd volgens de nationale richtlijnen.

Let op! CoronaCheck

Voor dit evenement is een coronatoegangsbewijs nodig in de CoronaCheck app. Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud.