Laatste kaarten

SONS


Paracetamøl


SONS

Tijdschema
19:30 Deuren open
20:00 Paracetamøl
21:00 SONS

Dit is de verplaatste show van 10 september 2020, 8 mei 2020 en 6 mei 2021. Kaarten voor de originele data blijven geldig, je hoeft hier niets voor te doen. Kaartkopers worden hierover persoonlijk geinformeerd.

Deze vier gasten uit Melsele smeten hun fuzzy gitaren, pompende bas en knallende drums bij elkaar met de band SONS als resultaat. Scheurende garagepunk, voor de echte liefhebber!

EKKO en Rotown waren binnen een poep en scheet uitverkocht. Wacht dus niet te lang met tickets. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Track record: Pukkelpop, Rock Werchter, Down The Rabbit Hole

Similar artists: Ty Segall, Metz, Equal Idiots

Quote: “Down The Rabbit Hole 2019: Sons is de nieuwe Vlaamse rockhype. [..] Het is allemaal retestrak gespeeld. Vooral de drummer maakt indruk, hij is de motor van de band, de basis waarop de knallende riffs gemonteerd worden.” – 3voor12

Voorprogramma: Paracetamøl

Paracetamøl is een vierkoppige Punk band uit Arnhem/Nijmegen. In 2018 ontstond deze formatie vanuit de liefde voor bands als METZ en Ex Cult: rauw, opwindend, oprecht en energiek. Op het podium is het viertal een uitermate intense beleving: duister, hard, venijnig en intens. De brede muzikale ervaring van de bandleden resulteert in een afwisselend geluid, zonder hiermee de garagepunk los te laten.

Deze show is onderdeel van Lichting. Lichting is de programmalijn van Altstadt Eindhoven in samenwerking met de Effenaar en andere concertlocaties in Eindhoven. Tijdens Lichting concerten hoor en zie je verse (inter-)nationale acts, door onze programmeurs ontdekt op showcasefestivals en de kleinere podia van festivals als Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole. Lichting is elektronica, indie, rock en synthpop. Meer info? www.effenaar.nl/lichting

SONS - PUKKELPOP 2019