Verplaatst

HAEVN


Muziekgebouw Eindhoven en Effenaar presenteren


HAEVN

Let op: vanwege de aangescherpte corona-maatregelen zijn we per 28 november opnieuw genoodzaakt om gedurende 3 weken shows te verplaatsen of te annuleren, zo ook het concert van Haevn. We zijn in overleg met de artiest en andere belanghebbenden en hopen jullie zo snel mogelijk nieuwe informatie te kunnen geven.

Dit is de verplaatste show van 22 oktober 2020 en 20 mei 2021. Kaarten voor de originele data blijven geldig. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Kijk dan op www.effenaar.nl/tickets voor meer info of ga naar de website van Muziekgebouw Eindhoven als je je ticket daar hebt gekocht.

Met hun eigenzinnige 'dreampop' verovert HAEVN de harten van muziekliefhebbers over de hele wereld. Na het succes van hun debuutplaat ‘Eyes Closed’ heeft HAEVN niet stilgezeten en volgde hun EP ‘Symphonic Tales’ dat werd opgenomen met een groot strijkorkest.

Nu is het tijd voor nieuwe muziek. Tijdens hun Unfold Tour nemen ze je mee in hun volgende stap naar het tweede album en zul je worden ondergedompeld in een wereld waar pop- en filmmuziek hun ultieme samensmelting vinden. Een tijd terug verkochten ze Muziekgebouw moeiteloos uit, wacht dus niet te lang met tickets kopen. Voor fans van: London Grammar, The XX, Rhye

Quote: "Vriendelijke oceanen van muziek waarop de stem van Van der Meer mijmert. Terwijl die eerder zijn lettergrepen gedachtenloos liefkoost dan duidelijk articuleert, golven strijkers op het tij en druppelen gitaar of piano door je speakers." - De Volkskrant