Darlyn


Darlyn

Nederlandse rootspopband Darlyn naar Café Wilhelmina!

Dit is het verplaatste concert van vrijdag 20 november en 1 mei 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum en alle kaartkopers worden persoonlijk geïnformeerd!

De Nederlandse rootspopband Darlyn liet in 2016 voor het eerst van zich horen met het nummer Stepping Stone, dat viral ging op Spotify en Darlyn naar De Wereld Draait Door bracht. De zeskoppige formatie liet zich door dit instant succes echter niet het hoofd op hol brengen en heeft sinds die tijd in hun eigen tempo gewerkt aan het bandgeluid. Dat is iets rauwer en dynamischer geworden dan in de begintijd, met meer groove, hier en daar wat elektronica en een diepe buiging naar de platenkasten van hun ouders uit de jaren ‘60 en ’70. Gebleven is de heerlijk heldere stem van frontvrouw Diwa Meijman. Met Show You The Right Way en Fuel The Fire, afkomstig van het debuutalbum dat begin 2020 uitkwam, was de band veelvuldig te horen op NPO Radio2 en 3FM. Daarnaast spatte de band van de beeldbuis bij DWDD.

Darlyn - Was it a dream (lyric video)

De 1,5 meter afstand hebben we uitgezwaaid, mondkapjes hoeven niet meegebracht te worden en ook hoef je voor dit concert geen 3G of negatief testbewijs via Testen voor Toegang (1G) te laten zien. Wel willen we de kaartkopers wijzen op de volgende tips:

  • Koop je kaartje online. Print het kaartje uit of download het ticket op je mobiele telefoon;
  • Blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt. Ook wanneer een huisgenoot klachten heeft;
  • Volg altijd de aanwijzingen op van het personeel, en volg de aangegeven routing;
  • Betaal contactloos (pin of mobiel);
  • Kom op tijd;
  • Lees voor je bezoek bovenstaande en de actuele maatregelen nog eens goed door.