Afgelast

Native Harrow


Native Harrow

Let op: wegens de aanhoudende maatregelen is het concert van Native Harrow in de Rozenknop helaas geannuleerd. Kaartkopers krijgen uiteraard hun geld terug gestort. 

Devin Tuel is een klassiek opgeleide zangeres en ballerina uit Newburgh, New York. Samen met multi instrumentalist Stephen Harms besloot ze voor haar echte liefde te gaan; popmuziek met een hang naar het verleden. Ze reisden af naar de studio van Alex Hall in Chicago. In Reliable Recorders werden o.a. allbums van JD McPherson, Pokey LaFarge en The Cactus Blossoms gemaakt. 

In die inspirerende, met vintage apparatuur uitgeruste analoge studio, maakte ze haar laatste album Happier Now. Luister je naar Native Harrow, dan lijkt het alsof de songs in de 60's of 70's gemaakt zijn. Een soort instrumentale warme deken die over je heen gelegd wordt met betoverende en zwoele vocalen. Met vlagen doet dit duo je denken aan Natalie Merchant, soms heeft het ook wel wat weg van Mazzy Star en met die intense zang popt zelf Joni Mitchell soms op in je gedachten.