Verplaatst

Rob Dekay


+ Irene Hin


Rob Dekay

Vanwege de opnieuw aangekondigde corona-maatregelen, is het concert van Rob Dekay helaas verplaatst. De nieuwe datum is zondag 27 maart 2022. Reeds gekochte tickets blijven gewoon geldig! Mocht je een ticket hebben, maar verhinderd zijn op de nieuwe datum, kun je uiteraard je geld terugvragen. Hierover worden de kaartkopers nog apart geïnformeerd.

Rob Dekay schrijft en zingt eigenzinnige Nederlandstalige popmuziek. Zijn sound is het beste te omschrijven als soulvolle country-pop. Sterke melodielijnen zorgen met Rob’s opvallende stemgeluid voor aanstekelijke nummers. In zijn teksten schakelt hij moeiteloos tussen kleine en grote vraagstukken, maar altijd met de pen van een poëet.

Begin 2020 bracht zijn deelname als dé mol aan ‘Wie Is De Mol’ hem grote naamsbekendheid bij een breder publiek. Later dat jaar verscheen zijn studioalbum Aangenaam, welke een top tien positie innam in de albumlijst. De vrijwel lege tour- en festivalagenda als gevolg van corona gaf hem de gelegenheid nog een bijzondere tv-uitstap te maken. Zijn vertolking van Judas in ‘The Passion’ (2021) gooide hoge ogen en binnen korte tijd was Ik Ben Maar Een Mens (een hertaling van Rag ’n Bone Man’s Human) een miljoen keer gestreamd.

Support: Irene Hin
Irene Hin slaat als songwriter een muzikale brug tussen country en bluegrass uit de jaren 60 en popmuziek uit de jaren 00. Kenmerkend zijn haar licht hese stem en frisse, autobiografische teksten. 

Laat Los