Afgelast

Comedy Nacht: Steven Brunswijk + Arbi el Ayachi + Jasper vd Veen


Alleen livestream


Comedy Nacht: Steven Brunswijk + Arbi el Ayachi + Jasper vd Veen

Nederlands cabarettalent in comedyclub Effenaar

Wegens productionele redenen is deze editie van Comedy Nacht helaas afgelast. De volgende Comedy Nacht vindt plaats op zondag 30 mei. Hopelijk dan weer met publiek, maar sowieso met een livestream!

Eindhovense comedian Hermes Ahmadi neemt je tijdens Comedy Nacht mee op een trip door het Nederlandse cabaretlandschap. Een avond gevuld met de beste nieuwe talenten van eigen bodem. Cabaretiers waar je om kunt lachen, je kent het wel! Echt publiek mag helaas nog niet bij aanwezig zijn. Wel zal een gedeelte van het online publiek via zoom interactief aanwezig zijn in de Effenaar via Zoom.

Line-up:
- Steven Brunswijk
- Arbi el Ayachi
- Jasper vd Veen
- MC Hermes Ahmadi

Arbi El Ayachi
Arbi El Ayachi loopt sinds hij kon lopen nog steeds tegen een stoet in, koppig, nieuwsgierig en hardleers. Een schildpad die meer over de weg kan vertellen dan een haas. Misschien is hij heel speciaal of gewoon door een kosmische fout op de verkeerde planeet gezet. Vorig jaar is hij in première gegaan met zijn eerste avondvullende show.

Jasper van der Veen
Jasper van der Veen is winnaar van het Leids Cabaret Festival 2019. Onlangs door zowel NRC als de Volkskrant naar voren geschoven als een van de onderscheidende comedy talenten van 2020. Jasper maakte kilometers bij Comedytrain, speelt mee in de Cabarestafette en is te zien in voorprogramma's van Ronald Goedemondt, Jeroen Leenders en Henry van Loon. De Jury van het Leids Cabaret festival noemde Jasper een “Zeldzaam podiumbeest”.

Steven Brunswijk
Sinds zijn spraakmakende video op de website van Dumpert, inmiddels meer dan 400.000 keer bekeken, is Steven Brunswijk bekend geworden bij heel Nederland! Met zijn niet te evenaren taalgebruik, zijn eenvoudige visie op de samenleving en keiharde uitspraken in onvervalst Tilburgs dialect, weet hij de harten van vele Nederlanders te veroveren. Dat de filmpjes op het internet meer dan alleen een gimmick zijn, bleek al snel bij zijn theaterdebuut met de voorstelling “Vooroordelen”, die in een razend tempo uitverkocht.

Jasper van der Veen - Social distancing