Roxeanne Hazes


Guusje


Roxeanne Hazes

Dit is de verplaatste show van 15 november 2020 en 15 april 2021. Kaarten voor de originele data blijven geldig, je hoeft hier niets voor te doen. Kaartkopers hebben persoonlijk bericht ontvangen. 

In 2017 brak Roxeanne Hazes door met haar album "In Mijn Bloed", het werd met een Edison award bekroond en daarna ging het alleen maar harder met Roxeanne. Ze werd verkozen tot de huisband van De Wereld Draait Door, werd genomineerd voor een MTV award en speelde in meerdere uitverkochte zalen in het hele land.

De carrière van Roxeanne begon op veertienjarige leeftijd. Middels vele honderden optredens en de steevast uitverkochte Holland Zingt Hazes concerten verblijdde ze Nederland en België met haar vaders muziek. Maar na tien jaar begon het te kriebelen en zocht ze een nieuwe uitdaging en uitlaatklep. “Ik merkte dat het begon te kriebelen. Dat ik behoefte kreeg aan een nieuwe creatieve uitlaatklep waarin ik mijn ideeën, gevoelens en creativiteit kwijt kan. Mijn vaders muziek is en blijft altijd de basis, en met mijn eigen muziek kan ik nu ook een andere kant laten zien.”

Guusje

Nadat liedjesschrijver Guus Mulder per ongeluk een demo inzong die hij eigenlijk voor iemand anders geschreven had, volgde een zoektocht die resulteerde in de eerste muziek van ‘Guusje’. Inmiddels wist hij met liedjes als ‘Regen Kijken’ en ‘Balkon’ al menig Spotify playlist (en vrouwenhart) te veroveren. De 26-jarige artiest uit Amsterdam laat met zijn innovatieve, Nederlandstalige popmuziek alledaagse taferelen tot de verbeelding spreken. Op zijn debuutalbum, dat nog dit jaar uit moet komen, snijdt Guusje moeiteloos alle kleuren van het liefdesspectrum aan: van de eerste vlinders tot aan een pijnlijk einde van een relatie.

Let op! CoronaCheck

Voor dit concert is een coronatoegangsbewijs nodig in de CoronaCheck app. Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud.

Roxeanne Hazes - Mama Was Een Klootzak (Official Video)
Guusje - Balkon