Verplaatst

Fresku


'In Het Diepe' Tour


Fresku

Frisse is back in zijn hometown!

Dit concert is verplaatst naar donderdag 12 mei 2022. Kaarten voor de originele data blijven gewoon geldig en kaartkopers zijn persoonlijk geïnformeerd!

Nadat Fresku in oktober '20 zonder enige aankondiging 'In Het Diepe' uitbracht, waarop hij zijn luisteraars meenam in een emotionele achtbaan, zal een jaar later zijn eerste independent plaat op de markt verschijnen, getiteld 'In De Lucht Part I'. Fresku over zijn 'nieuwe debuut': "In de lucht voelt voor mij onbevanger dan de vroegere Fresku. Op eerdere albums dacht ik weleens: mensen moeten echt weten dat ik het serieus bedoel. Maar soms nam ik daarmee de ruimte weg voor luisteraars om zelf iets te gaan vinden of voelen, of om zelf ergens achter te komen. Volgens mij maak ik nu muziek die niks opdringt, die de luisteraar natuurlijk en losjes meeneemt. Dat heeft ook met mijn leeftijd te maken: niemand wil een relatief oude rapper horen die belerend of betweterig klinkt."

De Eindhovense rapper is niet alleen de grappigste rapper van Nederland, maar ook een van de weinige rappers die zijn kwetsbare kant durft laten zien. Mede dankzij zijn partner-in-rhyme Teemong, die ook verantwoordelijk is voor Fresku’s video’s, is hij nu zo succesvol dat hij elke dag kreeft eet in plaats van kapsalon.

Fresku - Iedereenzaam
Fresku - Wil Er Voor Je Zijn (prod. Mucky)