Verplaatst

Fleddy Melculy


+ Frontstreet


Fleddy Melculy

We kunnen helaas niet anders, maar we moeten deze show van Fleddy Melculy nog één keer verplaatsen. Dit door de 75% capaciteit maatregelen en het feit dat deze show ram uitverkocht was. Was? Ja, de show gaat verplaatst worden naar zondag 7 november in de grote zaal en daarmee komen dus ook extra kaarten beschikbaar. Kaarten voor de originele data blijven geldig, je hoeft hier niets voor te doen. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht. 

Wat als een grap begon groeide uit tot een veelgevraagd metal-monster: Fleddy Melculy. Deze Vlamingen scoorde begin 2016 een dikke cult hit met het nummer ‘T-shirt van Metallica’. De cross-over van snoeiharde metal, hardcore en Vlaamse teksten is bijzonder en uiterst origineel, maar moet vooral niet al te serieus genomen worden. In 2020 verschijnt hun nieuwe plaat en gaat het vijftal gelukkig ook weer de podia op. Allez, gas erop!

Let op! CoronaCheck

Voor dit concert is een coronatoegangsbewijs nodig in de CoronaCheck app. Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud.

Fleddy Melculy - T-shirt van Metallica