Verplaatst

Dubioza Kolektiv


+ dj Cafe de Calaveras


Dubioza Kolektiv

Tijdens de persconferentie van vrijdag 26 november is duidelijk geworden dat het demissionaire kabinet met ingang van zaterdag 27 november 2021 de coronamaatregelen rondom de cultuursector en evenementen weer aanscherpt. Deze maatregelen hebben ingrijpende gevolgen voor je bezoek aan de Effenaar. De maatregelen, zoals o.a. een avondsluiting voor onze sector van 17:00 tot 05:00 uur, maken het voor ons onmogelijk om shows door te laten gaan. Alle evenementen in deze periode zullen daarom worden verplaatst of geannuleerd. Onze agenda wordt doorlopend bijgewerkt! Samen met onze ticketprovider Ticketmaster houden we kaartkopers op de hoogte via persoonlijke mailingen, website en social media kanalen. We hopen jullie snel weer een toffe muziekavond te kunnen bezorgen!

--

Vanwege de aanhoudende corona-maatregelen wordt de tour van Dubioza Kolektiv verplaatst. De nieuwe Effenaar datum is donderdag 22 september 2022. Kaarten voor de originele datum blijven geldig, je hoeft hier niets voor te doen. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht. 

Met een mix van hiphop, reggae, dub, rock en Bosnische folklore geeft dit 7-koppige 'kolektiv' je geen ruimte om stil te blijven staan. Ze bewezen de ultieme festivalact te zijn op o.a. Paaspop, Lowlands en Down The Rabbit Hole. Deze avond laat Dubioza Kolektiv zien dat ze ook prima uit de voeten kunnen in een dampende club! Verwacht een feest van gigantische proporties. Dansen, springen en meeblèren is het devies. Alles wat zoooo lang niet mocht, mag je er deze avond uitgooien! 

Voor liefhebbers van:  La Pegatina, Shantel, Manu Chao, Jaya The Cat.

Dubioza Kolektiv live at Down The Rabbit Hole 2016