Verplaatst

The Handsome Family


Dim Stars Presenteert


The Handsome Family

Donkere americana voor fans van Wilco, Calexico, Nick Cave en 16 Horsepower

Let op: de oorspronkelijke datum van dit concert was 25 februari 2021. Reeds gekochte tickets blijven gewoon geldig en kaartkopers zijn persoonlijk geïnformeerd. 

Let op: vanwege de aanhoudende corona-maatregelen tot en met tenminste 8 maart, is nog niet duidelijk wat er met dit evenement gebeurt. Achter de schermen zijn onze programmeurs hier druk mee bezig, in samenwerking met de betrokken partijen. Meer info volgt hopelijk snel!

Met een puike show in De Kapel, vol hilariteit, sarcasme en sterke songs bevestigde deze familie in 2015 hun status. The Handsome Family bestaat uit het echtpaar Brett en Rennie Sparks. Sinds 1994 smeden zij de meest donkere americana, murder ballads en dreigende folk aaneen tot een bloedstollend, maar even bloedmooi geheel. De dreigende ondertoon van de muziek wordt nog eens extra versterkt door de verhalende teksten van Rennie Sparks, die niet alleen in haar muziek, maar ook in haar korte verhalen een voorliefde laat zien voor de zelfkant van de samenleving, gothic en misantropie.

Deze show is onderdeel van Dim Stars; een nieuw initiatief van Eindhovense organisators en liefhebbers die de beste country, folk en roots selecteren in een overzichtelijke agenda. Via Facebook blijf je bovendien op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van 'Premium Roots, Folk & Americana'.

"Weightless Again" by The Handsome Family from Through the Trees
True Detective - Intro / Opening Song - Theme (The Handsome Family - Far From Any Road) + LYRICS