PROGNOSIS: KATATONIA + HAKEN + ENSLAVED E.A.


PROGNOSIS: KATATONIA + HAKEN + ENSLAVED E.A.

Het beste indoor progfestival van Europa

Dit is de verplaatste editie van maart en september 2020 én maart 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht. 

Het goede nieuws is dat we een aantal bands uit de line-up van 2021 hebben kunnen meenemen naar 15 en 16 april 2022. We zijn blij te kunnen aankondigen dat de volgende bands al hebben bevestigd dat ze op het festival zullen optreden als we in april 2022 terugkeren.

Line-up:
Katatonia - ‘By request' set
HAKEN - ‘Vector/Virus’ set
Enslaved - 'Hearth Of The Norse Rhymes' set
The Ocean Collective Phanerozoic II: Mesozoic | Cenozoic' set
Long Distance Calling
Cellar Darling
Focus
Rendezvous Point
Sermon
Dilemma
Scarlet Stories
Wheel
Maraton
The New Death Cult
The Fierce And The Dead
... and soon many more!

Tijdens Prognosis is Eindhoven het internationaal centrum voor alles dat met prog, rock en metal te maken heeft. De kern van het muziekfestival is de Effenaar waar vrijdag en zaterdag vooraanstaande prog-bands het podium zullen beklimmen. Maar dit is niet alles. Ook buiten de Effenaar wordt er aandacht besteed aan het festival. Speciale optredens op speciale locaties, tentoonstellingen, lezingen en clinics maken het festival breder dan enkel de Effenaar en prog muziek.

Dit festival wordt georganiseerd in samenwerking met concertorganisator Loud Noise. Mocht je op de verplaatste datum niet kunnen, geeft Loud Noise je de keuze om de waarde van je oorspronkelijke ticketprijs om te zetten naar een voucher. Het is ook mogelijk om het ticketgeld te doneren of je geld terug te vragen. Voor meer vragen omtrent deze regeling kun je terecht op de website van Loud Noise.

Prognosis 2019 Aftermovie Effenaar day 1 v2