Verplaatst

Spinvis


Spinvis Clubtour


Spinvis

Spinvis met band naar onze Effenaar

Vanwege de opnieuw verlengde corona-maatregelen van 14 december zijn we genoodzaakt om tot en met 14 januari al onze shows te verplaatsen of te annuleren. Het concert van Spinvis is daarom verplaatst naar 17 maart 2022. Reeds gekochte kaarten blijven geldig en kaartkopers zijn persoonlijk geïnformeerd.

Een blik in de Caleidoscoop van Spinvis is nooit hetzelfde. En toch weet je meteen met wie je van doen hebt. In het zweet van de festivalweide, de duisternis van de club, het pluche van het theater of de weerklank van je eigen vensterbank: zijn muziek brengt iedereen die ervoor open staat samen in hetzelfde gemoed. Een tikje melancholiek, maar hoopvol, vrij en met de blik vooruit.

Erik de Jong alias Spinvis is in twintig jaar uitgegroeid tot een van de meest eigenzinnige en veelzijdige artiesten in het Nederlandse poplandschap. Zijn succesvolle debuutalbum uit 2002 leek moeilijk op te volgen, maar toch wist hij die kwaliteit te evenaren met wondermooi-weemoedige platen als Dagen Van Gras, Dagen Van Stro (2005), Tot Ziens, Justine Keller (2011) en Trein Vuur Dageraad (2017). Ook zijn nummer 1-album 7.6.9.6. uit 2020 haalde ogenschijnlijk moeiteloos alle jaarlijstjes. Hits ook. Denk aan: Kom Terug, Bagagedrager, Ik Wil Alleen Maar Zwemmen.

Spinvis staat nooit stil: er komt altijd weer iets nieuws. Of het nu een reeks EP’s is, een punksingle, een app of een album. De creativiteit kruipt waar het niet gaan kan. Dat zal niet anders zijn tijdens zijn show in onze Effenaar, op 14 januari 2022.

Spinvis - Scherven van Jou