Spinvis


Spinvis

Spinvis met band naar onze Effenaar

Let op: dit is de verplaatste show van 11 december 2020 en 15 januari en 2 mei 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig en kaartkopers zijn persoonlijk geïnformeerd!

Erik de Jong alias Spinvis is in twintig jaar uitgegroeid tot een van de meest eigenzinnige en veelzijdige artiesten in het Nederlandse poplandschap. Zijn succesvolle debuutalbum uit 2002 leek moeilijk op te volgen, maar toch wist hij die kwaliteit te evenaren met wondermooi-weemoedige platen als Dagen Van Gras, Dagen Van Stro (2005), Tot Ziens, Justine Keller (2011) en Trein Vuur Dageraad (2017). 

Het met veel lof uitgekomen album 7.6.9.6. verscheen in tal van gedaanten; op vinyl, compact disc en digitaal. Het vinyl en de compact disc gaat desgewenst vergezeld van een door Erik de Jong alias Spinvis vervaardigd prentenboek. Driehonderd(!) afbeeldingen verbeelden de voorbije twee decennia, een tijdperk waarin De Jong zich ontpopte tot een iconische artiest die vijf Nederpop Klassiekers afleverde, tal van tournees ondernam en en werk creëerde voor orkesten, moderne-dansgezelschappen, tv-series, koren en speelfilms. We moeten nog even geduld hebben, maar kijken enorm uit naar zijn optreden in de Effenaar.

Spinvis - Scherven van Jou