Danssalon Reunion


Danssalon Reunion

De Danssalon was een begrip, niet alleen in Eindhoven maar ook ver daarbuiten. De locatie Stationsplein 4 was de perfecte omgeving, een klassieke voorgevel en binnen een oude balzaal met kroonluchters, sierpleisterwerk, draperieën, knappe halfnaakte dansers die hun kunsten vertoonden en de travestieten op hun onbegrijpelijke plateauzolen. Alles was hier extravagant, heftig, maar altijd met klasse!


Nieuwe datum
Eindelijk lijkt het erop dat we weer wat mogen vieren en feesten met elkaar! Wij kijken er samen met jullie al zo’n lange tijd naar uit en nu lijkt het eindelijk zover te komen!
Wij grijpen elk positief bericht en elk sprankje hoop aan om weer vooruit te mogen kijken! Tijd om de voorbereidingen weer op te pakken en vol goede moed aan de slag te gaan! Doordat er nog veel onzekerheid is voor de evenementen welke gepland staan voor 1 juli 2021 hebben wij ervoor gekozen om de Danssalon Part 1 te verplaatsen naar 9 oktober 2021.

Start kaartverkoop:

Met deze nieuwe datum kijken wij er enorm naar uit om dit samen met jullie te mogen vieren en zal de ticketverkoop van de Danssalon Part 1 op 9 oktober 2021 aanstaande zaterdag 6 februari om 12:00 van start gaan. Tickets: https://eventix.shop/etuqq6xn

Wanneer je nu een ticket koopt, hoef je alleen maar een aanbetaling van €10 (+ €1 service fee) te doen.

✔︎  Gaat Danssalon Part 1 door op 9 oktober?
Dan ontvang je van ons een mail om het resterende bedrag te voldoen waarna jij je definitieve festival ticket ontvangt. Met deze aankoop heb jij jezelf verzekerd van aanwezigheid bij de Danssalon Part 1.
Bij doorgang van het festival is de aanbetaling niet terug te vorderen

✔︎ Gaat Danssalon Part 1 niet door 9 oktober?
In dat geval kun je binnen 2 weken je aanbetaling terugvragen (ex. service fee).De eerder gekochte tickets blijven uiteraard geldig en worden automatisch omgezet naar 9 oktober 2021. Je hoeft hier niets voor te doen.