Afgelast

Danssalon Reunion


Danssalon Reunion

Deze editie van Danssalon Reunion is afgelast. Hieronder het statement van de organisatie:

Maximaal feesten, de DansSalon sfeer creëren, het juiste entertainment en gevoel kunnen bieden?! Dit alles met maximaal 75% bezetting, coronapaspoort nodig voor toegang en tot maximaal 24 uur?! Helaas is dit volgens ons echt onmogelijk.

Na de persconferentie zijn wij van mening dat wij wederom tot onze grote spijt moeten wachten en nu tot het voorjaar van 2022.Samen met jullie allemaal willen wij er een succesvol evenement van maken! Het vraagt echter om nog meer geduld dan ons allen lief is. Wij hopen oprecht op jullie begrip!

Door de huidige corona maatregelen zijn er veel onzekerheden en maken velen van ons moeilijke tijden door. Uiteraard blijven de gekochte tickets geldig! Ook als mag blijken dat er extra kosten verbonden zijn door de extra maatregelingen voor ons als organisatie, blijven de huidige tickets geldig zonder bijbetalingen.

Zodra wij een datum bekend kunnen maken vernemen jullie dit via onze sociaal-media. Wij blijven positief en ons inzetten om de DansSalon Réunion neer te kunnen zetten op een waardige en veilige manier.

Wij hopen tot heel snel!
Team Danssalon Réunion

---

De Danssalon was een begrip, niet alleen in Eindhoven maar ook ver daarbuiten. De locatie Stationsplein 4 was de perfecte omgeving, een klassieke voorgevel en binnen een oude balzaal met kroonluchters, sierpleisterwerk, draperieën, knappe halfnaakte dansers die hun kunsten vertoonden en de travestieten op hun onbegrijpelijke plateauzolen. Alles was hier extravagant, heftig, maar altijd met klasse!Let op! CoronaCheck

Voor dit evenement is een coronatoegangsbewijs nodig in de CoronaCheck app. Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud.