The Sessions: Dripping Trees


Alleen via livestream


The Sessions: Dripping Trees

Zalvende noise voor fans van Nick Cave en Iceage

Vanwege de aanhoudende corona-maatregelen vindt The Session met Dripping Trees plaats zonder publiek. Het concert kan online wel gewoon bijgewoond worden! Op 29 maart gaan we om 21.00 uur live op www.thesessions.stream! Kaartkopers krijgen hun geld terug en zijn persoonlijk geïnformeerd. 

Fans van Nick Cave en Iceage kunnen zich opmaken voor een stream van een band die staat als een huis en druipt van de energie en zalvende noise erupties. Bij The Sessions Countdown bereikte Dripping Trees de 9e positie en het Eindhovense kwartet komt maar al te graag nog een keer naar onze Effenaar! 

Dripping Trees kiest voor een meeslepende sound overlopend van vuur- en zwavel dynamiek, noise en vertellende verbeeldingskracht. Het aankomende debuut Fuel Of Mankind verkent een omgeving van wetteloosheid waar termen als ‘waarheid’ en ‘orde’ slechts onderdeel van een simulatie zijn. De sinistere uitstapjes naar post-rock en slowcore krijgen een koude emmer van kluchtige computer-interludes over zich heen, waarbij de band in wezen alle emoties binnen het eigen werk in twijfel trekt. Dripping Trees brengt allerlei soorten gevoelens naar boven: hun muziek kan tegelijkertijd mooi, erotisch, absurd en beangstigend zijn. We kijken ernaar uit!

Dripping Trees - Pulpa