The Sessions: Abee


The Sessions: Abee

R&B-zangeres met internationale sound!

De oorspronkelijke datum van deze sessie was 28 december 2020. Reeds gekochte tickets blijven geldig en kaartkopers zijn persoonlijk geïnformeerd!

In 2015 begonnen als singer-songwriter op gitaar, werd de jonge Abee na een verblijf in Londen op slag verliefd op R&B, waarna de talentvolle zangeres steeds meer tot de kern van haar muziek kwam. Met haar internationale sound heeft Abee in 2020 al vier toffe singles op de markt gebracht. Na ‘Way Back', ‘Leash’ en ‘Talk’ is inmiddels ook ‘Answers’ verschenen, die binnenkwam op de Spotify New Music Friday playlists van Japan, De Filipijnen, Turkije, Singapore, Japan, Thailand en natuurlijk ons eigen Nederland. Ook eerdere tracks 'What Should I Do' (1.3 miljoen streams) en 'Magnetized' met Amsterdams DJ duo Mike Rogers, gooiden hoge ogen. Daarnaast was Abee te zien en horen op NPO 3FM (live), Solar Festival, Tivoli & tijdens de Popronde. Recentelijk werkte ze samen met Rogerseventytwo (de helft van Mike Rogers) op zijn nieuwste single ‘Artificial Love’, uitgebracht door het label van Martin Garrix. Reken maar dat Abee in de Effenaar een nieuw succesverhaal komt halen!

Live meemaken? Dat kan! Er zijn 15 duo-tickets te koop en de stream gaat op 22 februari vanaf 21.00 uur live op www.thesessions.stream.