The Sessions: Ross Curry (alléén online)


The Sessions: Ross Curry (alléén online)

Most Beautiful avond in maart!

Let op: vanwege de aanhoudende corona-maatregelen zijn we helaas genoodzaakt om The Sessions met Ross Curry zonder publiek te laten plaatsvinden. Daar balen wij net zo erg van als jij!

Echter, om de goede moed erin te houden kan het concert online wel gewoon bijgewoond worden! Dat betekent dus dat je er thuis, vanuit je eigen luie stoel, toch nog een beetje bij kan zijn. Om 21.00 uur gaan we live, dus klik maandagavond 1 maart op www.thesessions.stream! Uiteraard krijgen de kaartkopers hun geld terug. Via Ticketmaster zullen zij hier nog een aanvullende e-mail over ontvangen. 

---

Maandag 1 maart is de dag die je noteren mag; dan verwelkomen we Ross Curry bij onze Sessions! Op 20 november jl. zag zijn inmiddels veel gedraaide song ‘Last Days’ het levenslicht en eerder dit jaar onder meer ‘Most Beautiful’ en de hitsingle ‘Wake Up Dead’. En dat nadat het lange tijd stil was rondom de frontman van het 90's rocktrio Spo Dee O Dee uit Amsterdam. Solo neemt Curry onder de naam ‘Shamus’ in 1996 het lovend ontvangen Britpop album ‘Doolally’ op, met invloeden van The Beatles, Oasis en Paul Weller. Na enkele succesvolle tribute-projecten en deelname aan de rockopera ‘Ren Lenny Ren’, bracht hij in 2005 zijn laatste eigen-beheer album uit. We kijken reikhalzend uit naar zijn nieuwe plaat en zijn live-sessie vanuit de Effenaar!

Ross Curry - Wake Up Dead
Most Beautiful - Ross Curry