Afgelast

Christmas Sing-a-long livestream


Christmas Sing-a-long livestream

Een knallende meezing livestream vol kersthits en feelgood classics!

Wegens gezondheidsklachten van een aantal bandleden is de Sing-a-long (livestream) van 23 december helaas geannuleerd. Ter vervanging wordt vanaf 21.30 uur de kerstshow van Stippenlift uitgezonden op www.eindhovenfestival.nl. 

Kerst is de tijd van tradities en daarom zou Sing-a-long ook in 2020 alweer de vijfde editie van hun wervelende Kerstshow geven in een uitverkochte Effenaar. Helaas mogen we dit jaar niet met zijn allen in een zaal, elkaar omhelzend, meezingen met alle kersthits. Maar ook Sing-a-long heeft een digitaal alternatief. De livestream zal worden ondergedompeld in een gezellige warme Kerstsfeer voor een knallende meezingavond op de bank. Boordevol Kersthits en feelgood classics zoals “Last Christmas”, “All I Want For Christmas”, “Santa Claus Is Coming To Town” en nog veel en veel meer. Dus haal die foute Kersttrui maar alvast van de zolder!

#Eindhovenfestival
#eindhovenfestival is hét festival voor Eindhoven en omstreken, maar dan online. Geniet thuis op de bank van cabaret, muziek, workshops, quiz en nog veel meer. Veertien dagen lang programmeert #eindhovenfestival een breed aanbod van theater, muziek, film en shows, met maar liefst 70 acts. Er is een speciaal middagprogramma voor de jongsten en een avondprogramma voor de hele familie. Geniet thuis op de bank via je scherm van laptop, computer, tablet of telefoon van het hele festival.

Een festivalticket voor alle 14 dagen kost slechts € 5,-. Daarnaast staat er iedere dag één gratis activiteit op het programma! Bekijk hier het volledige programma van dag tot dag.