Verplaatst

FTWR: Luke Slater - The 7th Plain


Late show


FTWR: Luke Slater - The 7th Plain

The 7th plain!

Update 5/5: Deze show is verplaatst naar woensdag 20 oktober 2021.

Wegens aanhoudende maatregelen zijn we genoodzaakt om deze editie wederom te verplaatsen. Er wordt in samenwerking met de organisatie gezocht naar een vervangende datum. Zodra deze bekend is, ontvangen kaartkopers hierover persoonlijk bericht.

We hopen op je begrip. We proberen om deze crisis zo goed mogelijk het hoofd te bieden, zodat we straks allemaal weer van live muziek en onze evenementen kunnen genieten zoals we dat gewend zijn!


Luke Slater is een van techno's meest vernieuwende raadsels die zich in de loop van zijn uitgebreide carrière van meer dan 25 jaar door de varianten van het genre heen bewegen.

Een van Slater's meest gevierde aliassen, 'The 7th Plain' kwam in het midden van de jaren '90 tot zijn recht. In een periode waarin hij zo ver mogelijk alle kanten op ging, gingen Slater's ambient techno-albums als 'The 4 Cornered Room' en 'My Yellow Wise Rug' zeker over het verkennen van de diepe ruimte van de verbeelding.

Meer recentelijk bracht Ostgut Ton's sublabel A-Ton Chronicles I-III uit, een driedelige speciale vinyl editie met eerder uitgebracht materiaal en nog niet eerder uitgebrachte toekomstige klassiekers, samengesteld voor de eeuwigheid.

The 7th Plain release's vertegenwoordigt nog steeds een aantal van de meest emotioneel intense muziek die ooit uit de technowereld is gekomen. Of het nu gaat om een percussieframe of om een vegende nevel van een verdwenen geluid, de synthesizers van Slater zingen de verhalen van ruimtereizigers op een meeslepende en prachtige manier.

Nu in de lelijkheid van een pandemie, heeft Slater zijn dromerige planetariumfantasieën verjongd. Tijdens de lockdown ontstond het hoopvolle idee om een nieuwe multidisciplinaire The 7th Plain voorstelling te creëren, en in samenwerking met twee getalenteerde moderne dansers uit Berlijn komt een lang gekoesterde wens voor Slater in vervulling.

Deze show wordt natuurlijk helemaal georganiseerd volgens de nationale richtlijnen.

Luke Slater Techno Set Live From #DJMagHQ