Verplaatst

Spinvis


Bandshow


Spinvis

Spinvis met band naar Klokgebouw.

Vanwege de aanhoudende corona-maatregelen zijn wij helaas genoodzaakt om het concert van Spinvis nogmaals te verplaatsen. De nieuwe datum is zondag 2 mei 2021. Locatie: Klokgebouw. Reeds gekochte kaarten blijven geldig en kaartkopers worden persoonlijk geïnformeerd!

Erik de Jong alias Spinvis is in twintig jaar uitgegroeid tot een van de meest eigenzinnige en veelzijdige artiesten in het Nederlandse poplandschap. Zijn succesvolle debuutalbum uit 2002 leek moeilijk op te volgen, maar toch wist hij die kwaliteit te evenaren met wondermooi-weemoedige platen als Dagen Van Gras, Dagen Van Stro (2005), Tot Ziens, Justine Keller (2011) en Trein Vuur Dageraad (2017). Nieuwe muziek is onderweg en laat niet lang op zich wachten. Muziek die zich met geen pen laat beschrijven, behalve dan dat het ‘vintage Spinvis’ is.

Het met vorige maand veel lof uitgekomen nieuwe album 7.6.9.6. verscheen in tal van gedaanten; op vinyl, compact disc en digitaal. Het vinyl en de compact disc gaat desgewenst vergezeld van een door Erik de Jong alias Spinvis vervaardigd prentenboek. Driehonderd (!) afbeeldingen verbeelden de voorbije twee decennia, een tijdperk waarin De Jong zich ontpopte tot een iconische artiest die vijf Nederpop Klassiekers afleverde, tal van tournees ondernam en en werk creëerde voor orkesten, moderne-dansgezelschappen, tv-series, koren en speelfilms.

Spinvis - Scherven van Jou